Fritids-Fotograf og billedmager Lars Kjær  - Slip fantasien og dig selv løs!

Forside - Profil - Gratis fotografering - Galleri - Kontakt - Links

   

Om mig:

Jeg brænder for fotografiet, digi-art og maleriet fordi det er livsbekræftende. Jeg fotografere og laver billeder fordi jeg kan, ikke fordi jeg skal.

Jeg investere et stort personlig engagement i mine billeder, det er en livslang proces.

Mine mål indenfor den visuelle verden handler mest om at tilfredsstille min egen indre skaberånd og give andre mennesker en oplevelse.

Jeg ser mine billeder som en udfordring der passer til min personlighed. Jeg vil altid kæmpe imod janteloven og middelmådigheden. Min egen indre tilfredsstillelse er vigtigere end, at tilfredsstille den brede skare.

Lars Kjær - Født 1972

Historik:

Jeg har fotograferet siden slutningen af 80'erne, dog med en masse pauser, da det før opfindelsen af digitalfoto var en dyr affære.

I 2006 begyndte jeg så småt at male, mest for sjov og for at udfordrere mig selv. Jeg laver ikke de store avancere/abstrakte malerier, de er mere grafiske og relief. Det fysiske maleri er på kanten  til at blive afløst af digi-art med computeren som værktøj. Den gør modsat, hvad mange tror intet af arbejdet selv, den er og forbliver et værktøj på lige fod med en pensel!

I 2008 prøvede jeg kort kræfter med digte, lyrik og gruk, men først i slutningen af 2009 følte jeg, at de var på rette kurs.

Billeder og tekster tager tid at lave og jeg har intet der skal nås til en bestemt tid...

 

 

 
   

Copyright: Lars Kjær - Helsingør - E-mail: info@fotolars.dk